Search the Catalog

Kalapati : kumpulan carpon

A. K. S., Hadi, 1965-
Gbs preview button

Publication Details Cite/Export

  • Creator Hadi AKS
  • Format Books
  • Publication Cit. 1. Bandung : Kiblat, 2012.
  • Physical Details 117 p. ; 21 cm
  • OCLC ocn813691783

Notes

Short stories.
In Sundanese.

Contents

  • [1] Lemahcai kulup -- [2] Sarah -- [3] Basa lambak cahayaan -- [4] Kala -- [5] Kalapati -- [6] Kalakay -- [7] Kalangkang bulan -- [8] Anaking jeung bulan -- [9] Kembang pati -- [10] Jaid -- [11] Lembur Samida -- [12] Iraha patepang deui

Library Staff Details

Staff view

Checking Item Availability...

Just a moment... Looking up availability.